Ponieważ widzę że Xadam nadal sprawuje funkcję GMa postanowiłem krótko przedstawić jak bardzo jest skorumpowany:)
Otóż w tamtej edycji w pewnym momencie było takie coś że można było kupić czyjś domek razem z itemami, i właśnie wtedy zobaczyłem jak bardzo rozpowszechniona jest korupcja. Mianwicie kupiłem sobie ten domek:
Spodziewałem się zastać w nim pare ciekawych itemów ale to co znalazłem zaszokowało mnie, było tam ponad 104 bp Frag removerów, ponad 80 bp cc, 95 h spearów i mnóstwo innych itemów typu spellbóki, spirit coat, starwondów, winget helmety i mniej wartościowe (itemy z inq, ani, poi i DHQ).
Itemy były na kupce w ilościach przekraczających grubo max pojemność pola a więc musiały być wyczarowane przez kogoś z funkcją GMa a że Hoster raczej by sam sobie zysków nie zmniejszał wnioskuję że stworzył je Xadam
Niestety nie pamiętam nicku poprzedniego właścićela ale w bazie danych z poprzedniej edycji powinien on być zawarty (itemy przeniosłem do dp yalahar, Thais i Gengia)
Post jest kierowany do Hostera więc xadam nie usuwaj bo i tak każdy o tym wie:P
Siekierka a jaki miales nick na poprzedniej edycji?
Z tego co widze ty tylko probujesz cos udowodnic jakiegos fake zeby ludzie tutaj nie grali. ok tobie sie nie podoba bo nie dostales pkt za tamta edycje ale co nas to obchodzi byl restart i od nowa wszystko jest.
A pozatym dla twojej informacji. Niektore itemy z sms shopu mozna bylo na tamtej edycji wylocic z potworow lecz zostalo to usuniete wiec zastanow sie zanim cos powiesz bo jestes zalosny ta proba zniechecenia do gry...
Itemy były złożone na kupce w ilości przekraczającej maksymalną pojemność pola, nie chce nikogo zniechęcić ponieważ jak mi coś odbije sam zagram, chcę tylko skończyć z korupcją żeby każdy miał równe szanse...
Nick miałem Siekierka w poprzedniej edycji a na forum Eros
Temat do zamknięcia, te itemy nie były zrobione przez Xadama, a przez mappera, który jakby to ująć, poleciał w chuja